selected  works   |   urban design   |   mixed use   |   offices   |   residential   |   retail   |   hospitality   |   culture-civic   |   education   |   healthcare

Istanbul / Turkey

THE CORNER

1/18

THE CORNER

Istanbul / Turkey

The mass can be read as two contrast boxes where the first one is the transparent box at the ground level and the second; the solid box which has been designed as the housing unit. 

 

The solid box, consisting three masses, has been fragmented and the voids have been created through such fragmentation. 

 

In the plan scheme, the housing units have been organized around an interior patio in order to achieve maximum efficiency from the facade.

Location  : Istanbul / Turkey

Client       : Kaya Rönesans

Year         : 2014

Service    : Architecture

Area         : 12.310m²

Status      : Settled

Type         : Residential, Retail

Design in  : Freelance

Animation

Copyright © 2018  |  All rights reserved  |  designed by Ali Can Atagür

  • Siyah LinkedIn Simge
  • Siyah Pinterest Simge
  • wordpress-logo
  • Siyah Tumblr Simge
  • Black Instagram Icon
  • Siyah YouTube Simgesi